Sterk Leiderschap

Jouw leiderschapskwaliteiten kan je alleen ontwikkelen als je jezelf goed kent. Dan weet je waar je sterke punten liggen en kan je aan de slag met jouw aandachtspunten. Een goed leider kan zich daarnaast goed spiegelen aan zijn of haar gesprekspartner en dan helpt het als je jezelf kent, en natuurlijk de ander. En dat is precies waarmee je in deze workshop aan de slag gaat.

Tijdens deze workshop krijg je inzicht in jouw eigen gedrag en voorkeuren, waardoor jij jezelf als sterk leider kan profileren. Daarnaast leer je de methodiek kennen en daardoor ga je de gedragsvoorkeuren en valkuilen van anderen herkennen. Zo kan jij je spiegelen aan je gesprekspartner en haal je meer uit het gesprek. Het persoonlijkheidsprofiel dat je tijdens de workshop ontvangt zorgt voor deze inzichten. Daarnaast nemen wij je mee in de methodiek en ga je met meer dan voldoende handvatten naar huis.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, aangezien iedereen leiderschap vertoont. Of je nu onderdeel uitmaakt van een team, de manager bent van een team, eigenaar van een bedrijf met personeel of juist zonder; deze workshop staat garant voor nieuwe inzichten, zelfontwikkeling en een verbeterde samenwerking met collega’s en klanten. En dit laatste bereik je ook als jij de enige bent die de workshop volgt.

Leiderschapsworkshop, Bravery at work

Na de workshop:

√ Heb je jouw eigen persoonlijkheidsprofiel ontvangen

√ Heb je meer inzicht in je eigen manier van werken

√ Kan je de samenwerking met collega’s en klanten verbeteren

√ Kan je beter omgaan met (hoge) werkdruk

Data: 14 oktober, starttijd 17.30 uur (inloop vanaf 17 uur)

Lengte van de workshop: 4 uur

Inclusief een hapje te eten, koffie en thee en een borrel na afloop.

Prijs: € 135,00 (excl. 21% btw)

Tip: Upgrade jouw basisprofiel naar een uitgebreid profiel voor slechts € 119,00 (excl. 21% BTW). Het verschil tussen beide profielen is dat je met het uitgebreide profiel inzicht krijgt in jouw gedrag en voorkeuren op 3 verschillende niveaus: van nature, in het dagelijks leven en onder hoge druk. Dit geeft inzicht in je (verborgen) talenten en laat zien welk gedrag je wellicht heel veel energie kost. Daarnaast geeft het inzicht in jouw valkuilen als je onder hoge druk staat.


Vergaderen met impact

Wil jij ook minder tijd besteden aan vergaderingen en meer tijd overhouden voor je ‘gewone’ werk? Wil je een vergadering afronden waarbij daadwerkelijk alle agendapunten aan bod zijn gekomen? En waarbij actiepunten worden opgevolgd?

Dan is deze workshop gemaakt voor jou. Na het volgen van deze workshop heb je alle tools in huis om efficiënt te vergaderen. In slechts 4 uur leggen wij een aantal theoretische kaders uit door middel van interactieve sessies. Daarnaast ga je met het team direct aan de slag met de documenten uit de toolbox. Zo weet je deze niet alleen goed in te zetten, maar zijn de eerste stappen naar een nieuwe manier van overleggen aan het einde van de workshop al gemaakt. Niets staat je meer in de weg om alle tools direct in te zetten.

Tijdens de workshop zullen we ook aandacht geven aan de uitdagingen die jullie als team tegenkomen. Vooraf zullen we jullie dan ook vragen om hier al over na te denken, tijdens de workshop zal de trainer hier actief mee aan de slag gaan. Zo is elke workshop net een beetje anders en passend bij je eigen team. Geen team of bedrijf is namelijk hetzelfde en wij geloven daarom niet in ‘one size fits all’. Wel geloven we in een goede basis, op maat gemaakt voor elk team.

Bravery at work, effectief vergaderen.

Na de workshop:

√ Kan je de lengte van vergaderingen inkorten

√ Worden alle actiepunten opgevolgd middels een volgsysteem

√ Heb je afspraken gemaakt over de verschillende doelen

√ Eindigen vergaderingen op tijd

√ Heb je toegang tot een toolbox vol handige documenten

Locatie: In-company

Lengte: 4 uur

Prijs: € 499,00 (excl. 21% btw)

Teamgrootte: maximaal 10 personen per training (is de groep groter, neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte).


Vaardigheidstraining

Wil jij feedback geven op een leuke manier? Actief luisteren en daardoor niets meer missen? Begrijpen waarom je collega soms iets anders doet, dan dat jij in eerste instantie verwacht? Wil je weten wat ieders talent in het team is en dit ook benutten?

Tijdens de workshop vaardigheidstraining leer je een heleboel nieuwe vaardigheden. Hierdoor kan je bijvoorbeeld beter communiceren met je collega’s, durf je kritische feedback gewoon te geven en weet je zeker dat deze ook goed ontvangen wordt. De workshop wordt aangepast naar de doelstellingen die je zelf stelt. Geen workshop is dan ook hetzelfde, wij passen ons altijd aan, passend bij het bedrijf en team.

Bravery at work, Astrid van der Laan, bedrijfsadvies, teamcoaching, interim management, oplossing

De workshop kan bestaan uit bijvoorbeeld de volgende onderdelen:

√ Actief luisteren

√ Feedback geven op een leuke manier

√ Herken elkaars talent

√ Leer elkaars gedragsvoordeuren kennen

Locatie: In-company

Lengte van de workshop en prijs zijn afhankelijk van het gewenste programma.