Wil je iets doen aan teambuilding of teamontwikkeling? Wil je investeren in je medewerkers zodat zij gemotiveerd blijven? Of wil je een duidelijk instrument als uitgangspunt gebruiken voor een intensief coachingstraject, waarbij gedrag en persoonlijkheid van de medewerkers centraal staat? Dan is Lumina Spark en Lumina Team geschikt voor jou.

Lumina Spark Profielschets

Waarom Lumina Spark

√ Meer inzicht in je eigen manier van werken

√ Betere samenwerking onderling

√ Controle verkrijgen over je eigen succes

√ Meer productiviteit

√ Makkelijker omgaan met hoge werkdruk

Lumina Spark staat garant voor een interactieve en leuke ervaring. Met behulp van de Lumina Profielschets verken je jouw eigen gedrag en persoonlijkheid. Dit inzicht leidt onmiddellijk tot verbetering van de resultaten van jezelf, maar ook van het team waarin je werkt en dus ook de organisatie als geheel. Binnen een kleurrijk kader krijg je meer inzicht in jezelf en jouw voorkeuren, waardoor er bewustwording van je eigen handelen is en er ook begrip komt voor de voorkeur van bijvoorbeeld collega teamleden. Het Lumina Spark model levert je niet alleen zakelijk voordelen op, maar ook privé. Het verkregen inzicht kan je namelijk ook goed gebruiken in de relaties in je privéleven.

De theorie van Lumina Spark is gebaseerd op het onderzoeksparadigma van de ‘Big Five’ en het beste van Carl Jung. Uit deze combinatie komt een methodiek voort die op een nieuwe en uitdagende manier de samenwerking binnen een organisatie analyseert en verbetert. Een persoonlijke vragenlijst is het uitgangspunt van de persoonlijke profielschets, waarin de kwaliteiten en mogelijke beperkingen van een ieder worden beschreven. Deze profielschets beschrijft hoe jij je van nature gedraagt (instinctief), bij een normale belasting (dagelijks) en onder hoge druk (overbelast). De uitslag geeft de 24 eigenschappen en 8 aspecten per persoon weer in de persoonlijke mandala. Dit maakt dat dit direct inzetbaar is op de werkvloer.

Kenmerkend voor Lumina Learning

√ Iedereen krijgt een persoonlijke profielschets

√ Innerlijke diversiteit, waardoor er geen stereotypering ontstaat (Je bent niet of introvert of extravert, maar je bezit beide eigenschappen)

√ Gebruik van de Lumina Splash app

√ Terugkoppeling individueel mogelijk, maar ook als interactieve workshopsessie voor teams

√ Uit te breiden met verschillende opties, waaronder Lumina Team

Lumina Learning biedt een solide basis, maar geen persoon, team of bedrijf is hetzelfde en daarom praten wij altijd over maatwerk. Wij hebben mooie pakketten voor zowel het individu, als teams en bedrijven. Deze pakketten kan je hier bekijken, onze prijzen staan hier ook vermeld. Staat daar niet alle informatie op, of ben je op zoek naar iets anders? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bespreken namelijk ook graag de mogelijkheden die passen bij jouw specifieke situatie. Na een korte inventarisatie maken wij dan een mooi voorstel voor je.