Astrid van der Laan.

Overige activiteiten

Ik deel mijn kennis en ervaring graag, daarom ben ik ook in te huren als spreker. Daarnaast fotografeer ik graag, zodat ik mijn creativiteit kwijt kan. Dit doe ik zowel in opdracht, als voor mijn plezier tijdens de verre reizen die ik maak. Op mijn eigen website deel ik ook mijn favoriete items die ik in het dagelijks leven gebruik of waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

Ik ben een gepassioneerde specialist die voor verandering en verbetering van je bedrijfsresultaten zorgt. En kom het best tot mijn recht als er een belangrijke bijdrage wordt verwacht. Met mijn brede ervaring denk ik in oplossingen, ben actiegericht en voortdurend bezig de bijdrage aan concrete bedrijfsresultaten te vergroten. Hierbij stel ik altijd de mens op de werkvloer centraal, omdat zij uiteindelijk het verschil maken. Ik spreek daarnaast vloeiend Engels, waardoor ik ook in internationale bedrijven makkelijk in te zetten ben.

Bravery

Moed en dapperheid passen bij mij. Na 16 jaar heb ik mijn vaste dienstverband opgegeven om andere bedrijven te helpen. Ik heb zoveel gezien en geleerd over wat anders kan. Deze expertise en kracht zet ik nu in om andere organisaties verder te helpen groeien. 

De beslissing om mijn vaste dienstverband op te zeggen is natuurlijk niet zomaar gekomen. In 2015 was ik in Nepal, ten tijde van de alles verwoestende aardbeving die daar op 25 april plaats vond. Na 2,5 dag werd ik geëvacueerd. Een heftige ervaring, waardoor ik mij (onder andere) ben gaan afvragen of ik wel alles uit het leven haalde wat ik graag wilde. Dat was niet het geval en daarom ben ik toen op zoek gegaan naar hoe dat er dan wel uit zag. En dat heb ik met Bravery at work gevonden.

Ik geloof dat je alleen echt succesvol bent, als je je werk met plezier doet. Dat betekent vooral ook doen waar je goed in bent. En daar waar je niet zo goed in bent, iemand voor zoeken die daar wel goed in is. Zo besteed je je tijd en energie op de juiste manier en kom je tot het beste resultaat.

In-en ontspanning

In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, mijn hoofd leeg te maken en de vrijheid te voelen. Vanaf de fiets kijk en zie je de dingen anders. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik de oplossing voor een probleem bedenk als ik op de fiets zit. Gelukkig onthou ik ze dan wel!