Bravery at work, Astrid van der Laan, interim management.

Heeft je bedrijf tijdelijk extra versterking nodig? Iemand die een specifieke opdracht uitvoert? Of juist een expert voor het oplossen van een probleem? 

Een interim manager is dan de juiste oplossing. 

Bravery at work helpt je onder andere bij: Het vlottrekken van een lopend project; het tijdelijk invullen van een positie, totdat je de juiste kandidaat hebt gevonden; het uitrollen van een project; het doorvoeren van specifiek beleid, zoals bij een reorganisatie; een soepele en succesvolle implementatie van een nieuwe werkwijze.

Astrid doorziet de organisatie dynamiek snel, kan een duidelijk toekomstbeeld schetsen en krijgt mensen in beweging. Ideaal voor het begeleiden van een verandering binnen de organisatie.
— Roland, Chief Change Officer Travelex

Wij ontzorgen je bij veranderingen in je organisatie en zorgen ervoor dat doelstellingen en planningen worden gehaald. Daarnaast zijn wij in staat om de medewerkers ook ten tijde van verandering te enthousiasmeren en te motiveren.

Wij bespreken graag hoe we je bedrijf tijdelijk kunnen ondersteunen.

Onze aanpak:

√ We nemen zaken snel op

√ Zijn zelfstandig en pragmatisch

√ Zijn door ons brede ervaring flexibel inzetbaar

√ Zijn sterk in focus op het doel te houden

√ Hebben een zakelijke inslag, met oog voor de mens

Onze tarieven liggen tussen de € 65,00 en € 115,00 per uur. Dit is afhankelijk van het soort opdracht, de verantwoordelijkheid en de duur van de opdracht. Het eerste gesprek is uiteraard op onze kosten, waarna we een betere indicatie van het uurtarief kunnen aangeven.